Wie zijn wij

Armand Claussen

Ik ben een fanatieke “Apple-fanboy” al sinds het allereerste begin. Dat begon al voordat ik in 87 mijn eerste Mac kocht. Ik was toen systeembeheerder automatisering bij de Overheid. Vanaf 1990 werkzaam bij diverse Grafische IT bedrijven. Tot dat we in 2008 de stap hebben genomen om Claussen IT op te starten. Met de opgebouwde ervaring en expertises werd Claussen IT al gauw een bekende naam in de automatiserings wereld. Naast de bekende grafische markt werden er ook nieuwe markten met succes aangeboord. o.a. Orthodontie, Automotive, Makelaardij, Filmproductie, Uitgeverijen en vele andere. Ons dekkingsgebied betreft geheel Nederland, van Vaals tot Hippolytushoef en Terneuzen tot Delfzijl. Bij onze internationale klanten kennen we dan ook geen grenzen. Het leuke aan het vak vind ik dat we iedere dag nieuwe uitdagingen tegenkomen die we in een goed team kunnen aanpakken. Dat vraagt veel creativiteit en inzet van onze medewerkers die dat graag doen.  Er is de laatste jaren veel geïnvesteerd in continuïteit en diversiteit van onze activiteiten. Dit betekent dat onze toekomst er rooskleurig uit blijft zien.

De leus van Apple (Steve Jobs) die me past is “Think Different”

Rutger Claussen

Ook ik ben een “aardige” fan van Apple, techniek en innovaties. Van jongs af aan ben ik in aanraking gekomen met computers en techniek. De passie voor techniek en met name Apple is er letterlijk met de paplepel ingegoten. Mijn eerste echte kennismaking met Apple was in 1990, de Mac Plus. Toen Armand in 2008 met Claussen IT was gestart voelde ik al snel dat ik mijn kwaliteiten hier kon ontwikkelen. In de jaren die volgde heb ik van mijn hobbie mijn werk gemaakt. Een opleiding en voornamelijk veel interesse voor IT. Nu zijn we een hecht team met ieder zijn specialiteiten en veel algemene kennis.

Werken in het team van specialisten bij Claussen IT, partners en klanten bevalt mij erg goed. Het delen van de kennis met de klant blijft leuk.

Eigenschappen van mij zijn: Apple minded, leergierig, nieuwsgierig, sociaal, oplossingsgericht, snel met computers, perfectionistisch en vooral erg gezellig op zijn tijd.

Lucas Claussen

Ik ben de nieuwste medewerker van Claussen IT.
Ook ik ben opgegroeid met Apple en heb ik affiniteit met IT.
Zelf heb ik me gespecialiseerd in software ontwikkeling en heb ik de afgelopen jaren hele mooie projecten ontwikkeld.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld: beheersystemen voor het mkb, administratiesystemen voor artsen en verschillende webshops. Ik ben heel blij dat ik deze kennis en specialisme kan toevoegen aan het portfolio van Claussen IT
Indien onze klanten wijzigingen willen aan hun website denk ik graag mee wat hier mogelijk is, en wat hier verstandig is om uit te voeren.

Natuurlijk doe ik ook nog meer dan alleen IT en probeer ik in mijn vrije tijd zoveel mogelijk te sporten.
Zelf houd ik enorm van badminton, tafeltennis en skeeleren. Hiermee kan ik mijn hoofd goed legen na een dag hard werken.